Companii aeriene Adria Airways


Adria Airways

Descriere companie
*** SCURTA PREZENTARE A COMPANIEI ADRIA AIRWAYS:
Compania ADRIA AIRWAYS este compania nationala aeriana a Sloveniei si a fost infiintata in 1961, ca o companie de curse charter. In anii optzeci compania ADRIA AIRWAYS a inceput sa opereze si curse de linie si a devenit membra IATA.
Astazi majoritatea curselor operate de compania ADRIA AIRWAIS sunt curse de linie, care fac legatura intre Ljubljana si peste 25 de orase din intreaga Europa si ofera conexiuni excelente cu tarile din Europa de Est. Compania ADRIA AIRWAYS opereaza in jur de 240 de curse pe saptamana in orase ca Amsterdam, Brussels, Copenhaga, Frankfurt, Istanbul, Kiev, London, Moscova, Munich, Paris, Podgorica, Pristine, Sarajevo, Skopje, Tirana, Varsovia, Vienna si Zurich. In perioada verii, compania ADRIA AIRWAYS opereaza si zboruri catre Barcelona, Birmingham, Manchester, Dublin si Ohrid.

*** PARTENERI ADRIA AIRWAIS:
Compania ADRIA AIRWAIS este membra a aliantei STAR ALLIANCE impreuna cu: Air Canada, Air New Zeeland, ANA, Austrian Airlines, Asiana Airlines, BMI, Lufthansa, Lot Polish Airlines, SAS, Singapore Airlines, South African Airways, Spanair, TAP Portugal, THAI, United Airlines, Turkish Airlines, SWISS, US Airways.

*** PROGRAMUL DE FIDELIZARE AL COMPANIEI ADRIA AIRWAYS:
Programul de fidelizare se numeste MILES AND MORE CLUB si va premia milele acumulate atunci cand calatoriti folosind companiile partenere aliantei Star Alliance, inclusiv zboruri pe toate rutele companiei ADRIA AIRWAYS, precum si alte numeroase companii de rent a car si hoteluri partenere. Pentru mai multe detalii consultati site-ul companiei ADRIA AIRWAYS:http://www.adria.si

IMPORTANT!
Destinatiile prezentate mai sus au fost alese aleator. Tarifele nu sunt garantate decat in urma unei rezervari ferme si depind in totalitate de disponibilitatea locurilor in ziua efectuarii cererii de rezervare si datele de calatorie. Tarifele nu includ taxele de aeroport, security tax, service charges si alte taxe aplicabile in functie de fiecare destinatie in parte.
parteneri

Easy Tour face angajari Detalii

Contact

Str. Radului nr. 15, Sector 4, Bucuresti, Cod Postal 041394

(021) 242 49 49

(021) 242 49 49

0728 777 787

office@easytour.ro

facebook.com/easytour.ro

Inscriere Newsletter
Alte informatii
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - INFO CONS - tarif normal: 021/9551 / www.anpc.gov.ro | Numarul licentei de turism EasyTour: 4201/16.04.2014 Brevet de turism nr. 11922/30.01.2007 detinut de Margarit Elena Viorica Director de agentie de turism touroperatoare | Polita de asigurareprivind rambursarea cheltuielor de repatriere si-sau a sumelor achitate de catre turisti in cazul insolventei sau falimentului agentiei de turism o gasiti aici
Copyright © 2016 EASY SERVICES, Toate drepturile rezervate.
Registrul Comertului: J23/1063/2014 | CIF: RO 18377640