Companii aeriene Air France


Air France

Descriere companie
***SCURTA PREZENTARE:
Compania AIR FRANCE este una din cele mai profitabile companii aeriene din lume, fiind o companie subsidiara a grupului AIR FRANCE - KLM.
Flota AIR FRANCE este de aproximativ 376 avioane si opereaza peste 1.800 de zboruri zilnice catre 200 de destinatii din 88 de tari.

***PARTENERI:
Compania AIR FRANCE se afla printre membrii fondatori ai aliantei Sky Team: AIR FRANCE , KLM, Northwest Airlines, Alitalia, Aeromexico, Korean Air, Delta Airlines, Continental Airlines, Czech Airlines, Aeroflot.

***POLITICA DE BAGAJE INCEPAND CU 01 IULIE 2009:
SISTEMUL WEIGHT CONCEPT - gratuit 20 Kg/economy class.
Pentru calculul excedentului de bagaj se vor folosi 3 zone geografice cu tarif unic in cadrul zonei (in loc de 4 in momentul de fata).
Transportul echipamentului sportiv pentru: scufundari, schi (nautic sau alpin), snowboard, surfing sau bicicleta va fi inclusa in cantitatea de bagaj permisa gratuit, pana la un total de 20 kg.
Simplificari in ceea ce priveste transportul cainilor si al pisicilor:
-In cabina se poate transporta un animal (caine sau pisica) a carui greutate, impreuna cu cusca nu trebuie sa depaseasca 6 kg;
-In cala, greutatea animal + cusca nu trebuie sa depaseasca 75 kg.
Peste aceasta valoare, animalele se pot transporta doar cargo.
Taxa perceputa pentru transportul animalelor va fi:
Zona 1 (zboruri interne AIR FRANCE): 40 EURO.
Zona 2 (Europa, Caraibe si Oceanul Indian): 80 EURO.
Zona 3 (alte zboruri internationale): 160 EURO.
SISTEMUL �PIECE CONCEPT� - gratuit 2 piese x 23 kg/economy.
Excedentul de bagaj se va calcula astfel:
-O taxa de 50 EURO pentru fiecare din cele 2 piese cantarind mai mult de 20 kg dar mai putin de 32 kg. Bagajele mai grele de 32 kg pot fi transportate doar Cargo.
-O taxa de 150 EURO pentru fiecare piesa aditionala in greutate mai mica de 23 kg.
Transportul echipamentului sportiv pentru: scufundari, schi (nautic sau alpin), snowboard, surfing sau bicicleta va fi inclusa in cantitatea de bagaj permisa gratuit. Un set de echipament sportiv va fi considerat ca o piesa de bagaj in cazul in care greutatea sa se va incadra in limitele permise de clasa de calatorie (23 sau 32 kg). Taxa pentru o piesa suplimentara va fi de 150 EURO.
Taxa unica perceputa pentru transportul animalelor va fi 160 EURO.

***PROGRAMUL DE FIDELIZARE:
Compania AIR FRANCE va ofera un program de fidelitate numit Flying Blue care va permite acumularea de mile. Acestea pot fi folosite pentru achizitionarea de bilete de avion, platindu-se doar taxele de aeroport precum si numeroase alte facilitati si premii oferite in cadrul programului. Pentru mai multe detalii va rugam accesati site-ul companiei AIR FRANCE: www.airfrance.com/ro

IMPORTANT!
Destinatiile prezentate mai sus au fost alese aleator. Tarifele nu sunt garantate decat in urma unei rezervari ferme si depind in totalitate de disponibilitatea locurilor in ziua efectuarii cererii de rezervare si datele de calatorie. Tarifele nu includ taxele de aeroport, security tax, service charges si alte taxe aplicabile in functie de fiecare destinatie in parte.
parteneri

Easy Tour face angajari Detalii

Contact

Str. Radului nr. 15, Sector 4, Bucuresti, Cod Postal 041394

(021) 242 49 49

(021) 242 49 49

0728 777 787

office@easytour.ro

facebook.com/easytour.ro

Inscriere Newsletter
Alte informatii
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - INFO CONS - tarif normal: 021/9551 / www.anpc.gov.ro | Numarul licentei de turism EasyTour: 4201/16.04.2014 Brevet de turism nr. 11922/30.01.2007 detinut de Margarit Elena Viorica Director de agentie de turism touroperatoare | Polita de asigurareprivind rambursarea cheltuielor de repatriere si-sau a sumelor achitate de catre turisti in cazul insolventei sau falimentului agentiei de turism o gasiti aici
Copyright © 2016 EASY SERVICES, Toate drepturile rezervate.
Registrul Comertului: J23/1063/2014 | CIF: RO 18377640