Companii aeriene Austrian Airlines


Austrian Airlines

Descriere companie
***PREZENTARE - AUSTRIAN AIRLINES :
Cu cele trei companii AUSTRIAN AIRLINES , Lauda Air si Tyrolean Airways grupul AUSTRIAN AIRLINES unifica virtual intreaga piata a aviatiei austriece intr-o corporatie dinamica orientata catre calitatea serviciilor oferite pasagerilor.
Principala prioritate a grupului AUSTRIAN AIRLINES este de a satisface cerintele pasagerilor la cele mai inalte standarde. De aceea AUSTRIAN AIRLINES, Lauda Air si Austrian Arrows, depun permanent eforturi pentru a-si imbunatati si mai mult serviciile. Acest lucru este valabil atat pentru clasa Business cat si pentru clasa Economy. Austrian Airlines opereaza zboruri spre 130 de destinatii in 66 de tari pe 5 continente.

***PARTENERI AUSTRIAN AIRLINES:
In anul 2000, AUSTRIAN AIRLINES, Lauda Air si Austrian Arrows s-au alaturat celei mai mari aliante STAR ALLIANCE: Air Canada , Air New Zeeland , ANA, Asiana Airlines, BMI, LOT, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines , South Africa Airways, Spanair , Swiss, Tap Portugal, Thai, United Airlines, Us Airways.

***POLITICA DE BAGAJE AUSTRIAN AIRLINE:
Pentru zborurile Continentale: Business Class - 1 bagaj de maxim 30 kg; pentru zborurile Continentale: Economy Class - 1 bagaj de maxim 20 kg;
Pentru zboririle Intercontinentale : Business Class - 2 bagaje a cate 32 kg maxim fiecare.
Pentru zborurile Intercontinentale : Economy Class - 1 bagaje a cate 23 kg maxim fiecare.
Dimensiunile acceptate pentru bagaje:Inaltimea + lungimea + latimea fiecarui bagaj sa nu depaseasca 158 cm.

***PROGRAMUL DE FIDELIZARE - AUSTRIAN AIRLINES:
Programul de fidelizare al companiei AUSTRIAN AIRLINES se numeste MILES AND MORE si va premia milele acumulate atunci cand calatoriti flosind AUSTRIAN AIRLINES Group, Lufthansa, Eurowing precum si alte numeroase companii aeriene, companii de rent a car, hoteluri partenere.

***Pentru mai multe detalii consultati site-urile companiei AUSTRIAN AIRLINES :
www.aua.com; www.miles-and-more.at

IMPORTANT!
Destinatiile prezentate mai sus au fost alese aleator. Tarifele nu sunt garantate decat in urma unei rezervari ferme si depind in totalitate de disponibilitatea locurilor in ziua efectuarii cererii de rezervare si datele de calatorie. Tarifele nu includ taxele de aeroport, security tax, service charges si alte taxe aplicabile in functie de fiecare destinatie in parte.
parteneri

Easy Tour face angajari Detalii

Contact

Str. Radului nr. 15, Sector 4, Bucuresti, Cod Postal 041394

(021) 242 49 49

(021) 242 49 49

0728 777 787

office@easytour.ro

facebook.com/easytour.ro

Inscriere Newsletter
Alte informatii
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - INFO CONS - tarif normal: 021/9551 / www.anpc.gov.ro | Numarul licentei de turism EasyTour: 4201/16.04.2014 Brevet de turism nr. 11922/30.01.2007 detinut de Margarit Elena Viorica Director de agentie de turism touroperatoare | Polita de asigurareprivind rambursarea cheltuielor de repatriere si-sau a sumelor achitate de catre turisti in cazul insolventei sau falimentului agentiei de turism o gasiti aici
Copyright © 2016 EASY SERVICES, Toate drepturile rezervate.
Registrul Comertului: J23/1063/2014 | CIF: RO 18377640