Easy Tour este partenerul care va ofera servicii turistice pentru deplasari de afaceri si vacante, de inalta calitate, conform asteptarilor dumneavoastra.
Cu ajutorul unei echipe de profesionisti cu vasta experienta in tot ceea ce presupune domeniul serviciilor turistice, Easy Tour se identifica cu dorintele clientilor, punand pasiune si dedicare in tot ceea ce face astfel incat, acestia sa se simta in siguranta atunci cand apeleaza la serviciile agentiei.
Datorita faptului ca fiecare solicitare exprimata de unul dintre clientii nostrii este unica in felul ei, majoritatea pachetelor de servicii oferite de noi sunt construite, personalizate si adaptate, astfel incat vacanta sa se desfasoare conform dorintelor atat in ceea ce priveste destinatia, datele de calatorie cat si categoria de cazare preferata si bugetul alocat.
Seriozitatea, ca element fundamental al activitatii echipei Easy Tour este reflectata atat in unicitatea produselor, atentia la detaliu, cat si in informarea corecta si completa asupra continutului ofertei. Toate acestea fac dintr-un banal pachet de servicii turistice, o vacanta de neuitat.
Datorita sistemelor on-line performante folosite de catre compania noastra, se asigura raspunsul prompt la solicitarile clientilor, precum si avantajele oferite prin programele de fidelitate ale companiilor aeriene si lanturilor hoteliere.
Intelegand importanta calitatii serviciilor prestate clientilor sai, echipa Easy Tour reuseste sa atinga asteptarile acestora, misiunea noastra fiind astfel indeplinita. Serviciile Easy Tour:
Rezervarea si emiterea voucherelor pentru cazare la unitati hoteliere din Romania si internationale in sistem OA (“only accommodation” – numai cazare); BB (“bed and breakfast” – cazare cu mic dejun); HB (“half board” – cazare cu mic dejun si o masa principal); FB (“full board” – cazare cu mic dejun, dejun si cina) si AI (“all inclusive” – cazare, mese si servicii special incluse) – toate aceste in functie de disponibilitatile prezentate de unitatile hoteliere contractate;
parteneri

Easy Tour face angajari Detalii

Contact

Str. Radului nr. 15, Sector 4, Bucuresti, Cod Postal 041394

(021) 242 49 49

(021) 242 49 49

0728 777 787

office@easytour.ro

facebook.com/easytour.ro

Inscriere Newsletter
Alte informatii
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - INFO CONS - tarif normal: 021/9551 / www.anpc.gov.ro | Numarul licentei de turism EasyTour: 4201/16.04.2014 Brevet de turism nr. 11922/30.01.2007 detinut de Margarit Elena Viorica Director de agentie de turism touroperatoare | Polita de asigurareprivind rambursarea cheltuielor de repatriere si-sau a sumelor achitate de catre turisti in cazul insolventei sau falimentului agentiei de turism o gasiti aici
Copyright © 2016 EASY SERVICES, Toate drepturile rezervate.
Registrul Comertului: J23/1063/2014 | CIF: RO 18377640