Team building

Categorie :

paragraf Programele de consolidarea a echipei, binecunoscutele programe de team building, sunt solutiile care se pot aplica si la organizatia dumneavoastra atunci cand doriti sa combinati instruirea si pregatirea echipei cu relaxarea si consolidarea relatiilor intre membrii aceluiasi departament sau membrii din departamente conexe. Majoritatea corporatiilor saluta si fac eforturi pentru lucrul in echipa adoptand strategii si programe pentru a le consolida si a le face sa functioneze la capacitate maxima.
paragraf Construirea si refacerea performantei echipei cu ajutorul unui program personalizat conform cerintele dumneavoastra poate imbunatatii relatiile intre membrii echipei si totodata poate redefini viziunea si strategia firmei in viitor. Programele de team building ofera participantilor ocazia de a participa la activitati de aventura memorabile, cunoasterea colegilor in medii diferite fata de cel de zi cu zi din cadul biroului dar si ocazia de a se relaxa, destinde si distra.
paragraf La organizarea unui eveniment de tip team bulding este esentiala definirea tipului de program si aplicarea acestuia in functie de necesitatile clientilor, membrii care participa la eveniment si nu in ultimul rand urmarirea si indeplinirea scopului pentru care clientul doreste organizarea activitatilor de team building.
paragraf Pachetele de servicii tip team building pot fi de 1 zi pana la 1 saptamana acestea fiind adaptate la perioada alocata activitatilor de team building, disponibilitatea clientilor, bugetul alocat si nu in ultimul rand structura programului ce va permite realizarea obiectivelor propuse pentru dezvoltarea echipei si consolidarea acesteia din starea actuala in starea dorita de reprezentantii companiei.
Realizarea unui team building de succes inseamna crearea unei echipe concentrate si eficiente de aceea trebuie urmarite cu atentie urmatoarele aspecte:
paragraf Conducerea companiei trebuie sa comunice clar asteptarile sale in legatura cu activitatea si rezultatele echipei.
paragraf Membrii echipei trebuie sa inteleaga de ce fac parte din aceeiasi echipa si faptul ca daca vor lucra uniti vor putea ajuta compania sa atinga telurile comunicate ale afacerii.
paragraf Membrii unei echipe trebuie sa doreasca sa lucreze si sa comunice impreuna implicandu-se in atingerea scopului si a rezultatelor asteptate.
paragraf Membrii echipei trebuie sa fie competenti, pregatiti corespunzator, sa aiba cunostinte si abilitati pentru a duce la indeplinire problemele pentru care a fost infiintata echipa.
paragraf Echipa trebuie sa aiba propriul statut, propria misiune, strategie si viziune in vederea realizarii scopurilor propuse.
paragraf Membrii echipei trebuie sa se simta responsabili pentru rezultatele echipei.
Activitatile de team building se pot organiza atat in-door cat si out-door in locatii din tara cat si in locatii din strainatate. Echipa Easy Tour impreuna cu partenerii sai va poate propune idei unice si inovatoare si totodata va facilita organizarea de activitati de tipul team building la un inalt nivel profesional oferindu-va toate serviciile necesare:
paragraf Consiliere in alegerea locatiei potrivite conform programului de team building , numarului de participanti si bugetul alocat;
paragraf Servicii de transport;
paragraf Rezervarea spatiilor de cazare necesare;
paragraf Coordonarea serviciilor de masa;
paragraf Organizarea de cine speciale cu tematica potrivite grupului de participanti la team building;
paragraf Stabilirea activitatilor de team building,urmarirea si coordonarea pe tot parcursul desfasurarii activitatilor si nu in ultimul rand evaluarea rezultatelor.
parteneri

Easy Tour face angajari Detalii

Contact

Str. Radului nr. 15, Sector 4, Bucuresti, Cod Postal 041394

(021) 242 49 49

(021) 242 49 49

0728 777 787

office@easytour.ro

facebook.com/easytour.ro

Inscriere Newsletter
Alte informatii
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - INFO CONS - tarif normal: 021/9551 / www.anpc.gov.ro | Numarul licentei de turism EasyTour: 4201/16.04.2014 Brevet de turism nr. 11922/30.01.2007 detinut de Margarit Elena Viorica Director de agentie de turism touroperatoare | Polita de asigurareprivind rambursarea cheltuielor de repatriere si-sau a sumelor achitate de catre turisti in cazul insolventei sau falimentului agentiei de turism o gasiti aici
Copyright © 2016 EASY SERVICES, Toate drepturile rezervate.
Registrul Comertului: J23/1063/2014 | CIF: RO 18377640